Keski-pohjanmaan msh/mth:t 25-vuotis juhlat

Suomen Mielenterveyshoitoalan Liiton ainoa toiminnassa oleva alueyhdistys; Keski-pohjanmaan msh/mth:n toimintaa on kuluvana vuonna jatkunut 25-vuoden ajan. 8.8. Juhlitiin taivalta Kokkolan Kahvila Sahassa. Paikalla oli mukavasti jäsenistöä, liittomme edustajia sekä Tehyn edustaja Anna-Leena Brax.

 

Mika Niemonen, alueyhdistyksen pj toivotti läsnäolleet lämpimästi tervetuulleksi tilaisuuteen. Liiton puheenjohtaja Tarja Klemola välitti lämpiät onnittelut liittomme puolesta alueyhdistyksen väelle.

 

Anna-Leena Brax, Tehyn II varapuheenjohtaja toi Tehy ry:n terveiset juhlaan. Anna-Leena painotti ammattiyhdistysliikkeen tärkeyttä ja sen vaikuttamista yhteiskunnallisiin asioihin. Puheenaiheena olivat myös ajankohtainen työmarkkinatilanne yhteiskuntasopimuksineen. Anna-Leena muistutti, kuinka tärkeää liittomme jäsenten on kuulua myös Tehyyn, sillä moniammattillisuudessa on voimavaramme.

Alueyhdistyksen perustajajäsen Martti Luhta muisteli vuosien saattossa sattuneita tapahtumia. Toimintaa oli järjestetty monenlaista ja olipa päästy leipomaankin kuluja kattaakseen. Vuosittain alueyhdistyksen järjestämä sählyturnaus on erittäin suosittu, aiemmin on pelattu lentopalloa, mutta vuosien varrella lajia on vaihdettu.