Klemola ja Zitting jatkvat SMTHL ry:n johdossa

22.3.2018 klo 18:30


Suomen Mielenterveyshoitoalan Liitto ry valitsi vuosikouksessaan 22.3.2018 puheenjohtajiston ja hallituksen jäseniä seuraavalle kaudelle.

Suomen Mielenterveyshoitoalan Liitto ry sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Tampereella 22.3.2018. Vuosikokous käsitteli sääntömääräisten asioiden lisäksi hallituksen esityksen sääntömuutokseksi. Sääntömuutoksen keskeinen sisältö on jäsenyyden avaaminen sairaanhoitajille, ilman pohjalla olevaa mielisairaan-, mielenterveys-, vajaamielis-, kehitysvamma-, tai lähihoitaja tutkintoa, kuten aiemmin.

Vuosikokous valitsi Suomen Mielenterveyshoitoalan Liitto ry:n puheenjohtajiston kaudelle 2018-2022. Puheenjohtajana jatkaa mielenterveyshoitaja Tarja Klemola Kokkolasta. Klemola on toiminut edellisellä kaudella puheenjohtajana ja aiemmin mm. varapuheenjohtajana. Liiton varapuheenjohtajana jatkaa lähihoitaja Henry Zitting Ylivieskasta. Zitting on myös toiminut aiemmin 2-vuotiskauden varapuheenjohtajana ja tätä ennen hallituksen jäsenenä.


Vuosikokouksessa oli vuorossa valita 3 hallituksen varsinaista ja 3 varajäsentä kaudelle 2018-2020. Hallitukseen valittiin Janne Järvenpää (vara Kirsi Pohjonen) Mari Järvinen (vara Tinna Kunnari-Kujala) sekä Tiina Mäkelä (Hanne Ylitalo).