30-vuotis juhlavuosi 2020

Suomen Mielenterveyshoitoalan Liitto ry on perustettu Helsingissä 23.5.1990 mielisairaanhoitajia yhdistäväksi ammatilliseksi järjestöksi.

 

Liiton edeltävä nimi oli 22.9.2004 saakka Suomen Mielenterveyshoitajaliitto ry. Vuonna 2020 jäsenkuntaan kuuluu mielisairaanhoitajia, mielenterveyshoitajia, lähihoitaja, vajaamielishoitajia, kehitysvammahoitajia sekä sairaanhoitajia. Jäseniä liitossa on vajaa 5000.  Liitto on Tehy ry:n yhteistyöjäsenjärjestö.

 

Vuonna 2020 vietetään liiton 30-vuotisjuhlavuotta!

Juhlavuonna järjestämme juhlvavuoden opintoäivät,

julkaisemme historiikki julkaisun ja tietenkin juhlitaan.

 

 

PERUTTU!

 

KUTSU

 

Suomen Mielenterveyshoitoalanliitto täyttää 30-vuotta. Sen johdosta hallitus järjestää juhlat, jonne haluamme kutsua liittomme jäsenet. Juhlat ovat jäsenille ilmaiset, mutta mahdolliset yöpymiset jokainen kustantaa itse. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi ajoissa.

Juhlat järjestetään lauantaina 23.5.2020 Tampereella ravintola Von Nottbeck Näsilinnassa klo 18 alkaen. Juhla alkaa tervetulovastaanotolla jatkuen juhlapuheilla ja musiikkiesityksellä. Juhlaillallinen alkaa klo 20. Illallisen jälkeen stand up-koomikko Anitta Ahonen esiintyy. Ilta jatkuu tanssin merkeissä trio Soittolistan tahtiin.

Sitovat ilmoittautumiset alla oleavalla lomakkeella myöhemmin keväällä. Seuraa tätä tilaa!